Westland Comedy Café

25 september

Line – up

 

In het Westland Comedy Café kan je een mix vinden van bekende en minder bekende (Westlandse) comedians. Het Westlands Comedy Café is perfect voor een leuk uitje met vrienden en familie, een romantische middag als eerste date of gewoon als je houdt van cabaret, comedy en theater. 

De line-up van zondag 25 september :

– Wilko Terwijn 
Wilko was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow. Wilko werkt veel achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en deed dat ook voor Minister President Mark Rutte’s Correspondents Dinner. Ondanks de talloze TV projecten, zijn radiocolumns en zijn werk als Creative, is stand-up comedy nog steeds zijn eerste liefde.

– Wina Ricardo (finalist Let’s Make Comedy Festival)
Wina Ricardo is klein en oogt onschuldig. Maar niets is minder waar. Met haar Caribische temperament, snelle grappen en grote bewegingen maakt ze het publiek aan het lachen en spaart daarbij niemand (vooral zichzelf niet!). Ze is dus net begonnen, maar wil nu al niet meer stoppen. 

– Gerwin Schoenmakers
Deze uit Brabant afkomstige comedian timmert nog maar relatief kort aan de weg. Met uiteenlopende onderwerpen waarin iedereen wel iets van herkenning zal ontdekken is het gewoon lekker achterover leunen en lachen om humor van de bovenste plank. Zeker iemand om de komende tijd goed in de gaten te houden.

– Sjoerd Janssen
Ken je die grappen die uit de donkerste krachten van je hersenpan opwaaien? Dat je in een opvlieging iets zo grofs bedenkt dat je je de rest van de dag schuldig voelt en in een foetushouding onder de douche gaat liggen huilen? Dit soort grappen vindt Sjoerd Janssen doorgaans maar lafjes, dus zet je schrap.

– Thomas van der Hulst (Jurywinnaar Utrechts Cabaret Festival)
Thomas van der Hulst heeft een visie en een missie: Het cabaret vernieuwen, van binnenuit. Hij kan dit niet alleen, uw hulp is nodig. Gaandeweg komt hij erachter dat de weg soms belangrijker is dan het resultaat.

– Remko Willems
Remko is gek op Elvis Presley en vertelt daar in zijn nieuwe avondvullende voorstelling alles over. Hij is momenteel aan het try-outen en komt dat ook graag doen in Naaldwijk

– Westlands talent

De MC van deze avond is WestSaid.

De comedy middag duurt ongeveer twee uur inclusief een pauze. Inloop 14:00 uur, om 15:00 uur start de show. 

NOG MEER SHOW DATA
25 september’22

30 oktober’22
27 november’22
18 December ’22(Kerst special)
29 januari’ 23
26 februari ’23
26 maart ’23
30 april ’23

Kaartverkoop
Een kaartje kost 10 euro incl. hapje. Je kunt je kaartje kopen op de site van WestlandTheater De Naald. of aan de balie van WestlandTheater De Naald.