𝟗 𝐣𝐮𝐧𝐢 – 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐖𝐞𝐬𝐭𝐥𝐚𝐧𝐝 – 𝐄𝐯𝐞𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠
Everwattes? Everesting! Een uitdaging die knotsgekke fietsers aangaan als ze echt alles al eens gedaan hebben. Wat het is? Eigenlijk is het heel makkelijk, je maakt een fietsrit met in totaal hetzelfde aantal hoogtemeters als de Mount Everest heeft. Dit betekent dat je rit uit 8.848 hoogtemeters bestaat. Om het even tastbaar te maken, dat is 553x de Maeslantkering op en af, 46x de Camerig of 8,5 keer de Alpes ‘d Huez. En dat laatste is precies wat wij als team gaan doen.
 
𝐇𝐨𝐞 𝐰𝐞 𝐝𝐢𝐭 𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐝𝐨𝐞𝐧?
Nou, we reizen niet af naar Frankrijk. Want we verwachten niet dat dit mag op 19 juni. Wij doen dit allemaal digitaal. Dankzij een indoortrainer van Wahoo en de software van Zwift kunnen we deze challenge aangaan.
 
𝐖𝐢𝐞 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐰𝐢𝐣?
En misschien nog wel belangrijker, wat voor fietsers zijn wij.
Allereerst Toon Overtoom, de motor van de groep. Toon fietst 5 jaar en houdt het liefst zijn fietsvrienden uit de wind. Als echte Bourgondiër is toon niet vies van een tussenstop met koffie en appeltaart.
Dan Timo Raus. De beste man schijnt een racefiets te hebben. Maar wanneer je het aantal kilometer ziet dat hij per jaar fietst dan vraag je jezelf af of hij niet beter ploegleider kan worden.
Verder met Tim Timmers. Zo’n zelfbenoemde kopman die het liefst geen meter op kop rijdt. Z’n fiets helemaal volgegooid met handige tellertjes en dingetjes. Maar daar ga je niet harder van. Tot slot Viktor Vijverberg, de wegkapitein. Geen signaal wordt gemist door Viktor. Paaltje, links, recht, achter! Viktor heeft aan het einde van een rit geen stem meer over.
𝐖𝐚𝐭 𝐢𝐬 𝐨𝐧𝐬 𝐝𝐨𝐞𝐥?
We doen dit natuurlijk niet voor niks. 6 oktober beklimmen wij samen met 300 anderen de Toumalet. Dit allemaal om zoveel mogelijk geld op te halen voor Team Westland. Met dit geld steunen zij regionale kanker gerelateerde doelen.
Met onze actie willen we graag elke hoogtemeter gesponsord hebben. En dat voor minimaal €1 per hoogtemeter. Zo doen al die hoogtemeters toch wat minder pijn.
𝐖𝐚𝐭 𝐡𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐮 𝐞𝐫𝐚𝐚𝐧 𝐨𝐦 𝐨𝐧𝐬 𝐭𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐨𝐫𝐞𝐧?
Natuurlijk steunt u een goed doel waarbij 100% van het geld wordt geïnvesteerd in het onderzoek naar de ziekte kanker. Maar wij willen u graag iets meer bieden. Iedereen die minimaal € 10,- doneert maakt kans op een aantal prachtige prijzen. Daarnaast krijgt degene die het hoogste bedrag doneert een gesigneerd Alpecin Fenix tenue door 𝐌𝐚𝐭𝐡𝐢𝐞𝐮 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞𝐫 𝐏𝐨𝐞𝐥.
𝐇𝐨𝐞 𝐤𝐮𝐧𝐭 𝐮 𝐝𝐨𝐧𝐞𝐫𝐞𝐧?
Wanneer u een aantal hoogtemeters wilt doneren dan kan dit heel simpel.
Klik op de onderstaande link en kies bij 𝘴𝘶𝘱𝘱𝘰𝘳𝘵 𝘥𝘦𝘦𝘭𝘯𝘦𝘮𝘦𝘳: Everesting Challenge.
Op deze manier wordt het geld bij onze challenge opgeteld.
𝐖𝐚𝐚𝐫 𝐤𝐮𝐧𝐭 𝐮 𝐨𝐧𝐬 𝟏𝟗 𝐣𝐮𝐧𝐢 𝐯𝐨𝐥𝐠𝐞𝐧?
Cafe de Slimerick is zo gastvrij om ons te ontvangen. Dus mocht u zin hebben om te kijken, neem dan gelijk een drankje op het terras. En houd natuurlijk rekening met alle geldende corona maatregelen.