Who run the world? Girls!

Het Slim team

Slim team

Dominic Scott

TIFFANY DEN OUDEN

Dat ik op gegroeid ben in een echte horecafamilie valt niet te ontkennen. Mijn ouders hebben sinds 2002 de Slim, sindsdien was ik als kind al zo nu en dan in het café te vinden. Van schoonmaken tot gehaktballen verkopen. Tussendoor andere baantjes gehad in de tuinbouw en in een Pannenkoekenhuis. Uiteindelijk tijdens mijn studie toch achter de bar in de Slimmerick gekropen. Na mijn studie ging ik de wereld verkennen en maakte ik een wereldreis. Toen ik terugkwam ging ik opzoek naar werk, een combinatie van horeca en mijn studie media, informatie en communicatie. Zo kwam ik bij Trefzeker in de Maasdijk terecht. En toen het moment kwam dat mijn ouders de Slimmerick wilde gaan verkopen, gingen bij mij de alarmbellen af. Want dat mocht niet gebeuren en dan zou ik graag de kans krijgen om het café te draaien. Ondanks de valse start met de coronacrisis, ga ik samen met het Slim team vol goede moed de ‘nieuwe’ start aan en zorgen wij ervoor dat De Slimmerick weer de gezelligste speciaalbieren café van het Westland is.

Dominic Scott

JOLANDA VAN UFFELEN

Hard werken is mij met de paplepel ingegoten toen ik in Naaldwijk opgroeide naast het chrysantenbedrijf van mijn familie. Op 16-jarige leeftijd werd mijn hart echter veroverd door een andere branche: horeca. Sindsdien heb ik de kneepjes van het vak geleerd. Met mijn kennis en ervaring sta ik nu als zelfstandig ondernemer klaar voor horecaondernemers en particulieren in Westland en daarbuiten. Ik draai met veel plezier mee in het Slim team wanneer zij handen te kort komen!

Dominic Scott

MAYIM VAN DIGGELE

Een echte Hagenees die haar toekomst ziet in het Westland! Sinds 2018 ben ik woonachtig in Monster en heb ik het enorm naar mijn zin! Het heeft er ook mee te maken dat ik sinds juli 2020 mag samen werken met het Slimme Team! Het ‘kroegenleventje’ is niets nieuws voor mij. In de maxicosi stond ik al op de bar in Den Haag centrum en op mijn 18e ben ik achter de bar gekropen, heb ik mijn papieren gehaald en heb ik samen met mijn pa een kroeg geopend in Den Haag. Helaas is deze door het rookverbod en allerlei andere toestanden verkocht en ben ik enorm blij met de bergen kennis en ervaring die ik heb opgedaan. Nu sta ik met enorm veel plezier weer een biertje te tappen en een praatje te maken in de Slimmerick!

Dominic Scott

CARMEN VAN DER MEIDE

Sinds zomer 2020 ben ik, naast mijn studie, werkzaam als een van de leuke barvrouwen bij het gezelligste café van het Westland! Het harde werken, biertjes tappen in de zon, de leuke praatjes met de gasten, de lekkere hapjes en de gezellige sfeer tot de late uurtjes maakt elke werkdag weer een feest! Het kroegenleventje bevalt mij erg goed ondanks een bizar Coronajaar. Ik hoop dat wij zo snel mogelijk met het slimste meidenteam weer biertjes mogen tappen voor onze gasten. Want daar hebben wij allemaal behoefte aan!