Ons Slimteam

Piet Brederoo

Ik mag al ruim 12,5 jaar “Aanjager” zijn van Café de Slimmerick. Op mijn 15de heb ik de Horeca ontdekt. Van afwasser naar chef-kok tot manager van Toussiant Horecagroep, kortom een geweldige hobby.

Drie jaar geleden werkte ik altijd 60 tot 80 uur per week. De laatste jaren ben ik gaan beseffen dat er meer is dan alleen maar werken. Horeca is leuk, altijd mensen om je heen die komen voor een praatje, drankje en hapje.

Gino Lagraauw

Na 3 jaar ‘weg’ geweest te zijn, per 1 januari 2017 weer terug op mijn vertrouwde plekje in de ‘Slim’. Na een paar onzwerfingen terug in het mooiste café van het Westland. Op de middagen lekker praatje met de gasten houden en in het weekend knallen is het mooiste wat er is! Op naar nog mooiere jaren met een mooi vooruitzicht!

Sakira Van Wijk

 

Van kleding naar horeca! Mensen helpen en sociale contacten heb ik altijd leuk gevonden. Na ervaring bij verschillende horeca bedrijven kwam cafe de Slimmerick op mijn pad en heb het hier geweldig naar mijn zin! In de middag een gezellig praatje met de stamgasten en in de avond lekker knallen! Ik hoop me hier de komende jaren nog in te zetten en verder te ontwikkelen.

Jolanda Van Uffelen

Hard werken is mij met de paplepel ingegoten, toen ik in Naaldwijk opgroeide naast het chrysantenbedrijf van mijn familie. Op 16-jarige leeftijd werd mijn hart echter veroverd door een andere branche: horeca. Sindsdien heb ik de kneepjes van het vak geleerd. Met mijn kennis en ervaring sta ik nu als zelfstandig ondernemer klaar voor horecaondernemers en particulieren in Westland en daarbuiten. Ik draai met veel plezier mee in het Slimteam, wanneer zij handen tekort komen!